Published On: mar, dec. 22nd, 2015

IMAGINILE GROAZEI la intrare in Braila / O masina a izbit un indicator, l-a tarat 50 de metri si apoi s-a rasturnat de 4 ori, oprindu-se intr-o statie de tramvai – cu rotile in sus

Share This
Tags

masina rasturnata3O galateanca a scapat ca prin urechile acului dintr-un accident care i-a lasat cu ochii bulbucati pe politistii de la Rutiera. Tanara de 33 de ani a intrat in scuarul care separa sensurile de circulatie, a izbit un indicator rutier pe care l-a tarat aproximativ 50 de metri, apoi a intrat pe contrasens, unde s-a rasturnat de patru ori, oprindu-se intr-o statie de tramvai – cu rotile in sus.

masina rastunata2Totul s-a intamplat ieri seara, in jurul orei 21:00, pe drumul european 584, in dreptul fostului combinat de celuloza si hartie. Femeia, care se intorcea de la Constanta, se afla la volanul unui Ford cand, intr-un moment de neatentie si pe fondul vitezei excesive, a urcat cu masina pe scuar, a daramat semnul de circulatie "Accesul interzis" si s-a rasturnat pe contrasens de mai multe ori, ajungand, dupa o suta de metri de acrobatii, in statia de tramvai.

Soferita a fost ajutata sa iasa din masina de catre un brailean, care a oprit masina in momentul in care a vazut impactul cu scuarul.

 masina rasturnata"Am gasit o victima care prezinta traumatisme la nivelul coloanei cervicale si plagi multiple pe ambele antebrate. Masina nu a avut noroc, dar tanara a avut. Totul s-a intamplat la o viteza foarte masina rasturnata4mare", ne-a declarat medicul Viorica Uscatu, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean.

Politistii ajunsi la locul accidentului, dupa mai bine de o ora de la sosirea ambulantei, au gasit masina rasturnata, o roata intr-un sant, pete de ulei pe statia de tramvai, semnul de circulatie la mai bine de 50 de metri de locul unde se afla, dar si bucati rupte din asfalt.

Tanara din Galati a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente, unde a fost supusa mai multor investigatii de specialitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>