Published On: joi, nov. 12th, 2015

Draghincescu ofera sfaturi matrimoniale / Le “put” nevestele obosite de munca si le lasa pentru ibovnice dornice de tot felul de nebunii!

Share This
Tags

DraghincescuConsilierul local Simona Draghincescu a comentat cazul unui brailean condamnat la 5 luni de inchisoare cu executare pentru abandon de familie, amintind de situatii in care unor barbati "le put nevestele obosite de munca, de copii, de gospodarie si de carat" si isi gasesc "ibovnice dornice de tot felul de nebunii".

PNL-ista a vorbit si despre "mandrele care de plictiseala si nebagare in seama se combina cu tot felul de indivizi".

"Dar alora care le "put" nevestele obosite de munca, de copii, de gospodarie si de carat cu carca "verzi si uscate" isi gasesc ibovnice dornice de tot felul de nebunii, chiar si contra cost, de dragoste chioara si amor ghebos asa ca cica nu-si mai gasesc locul in familie, nu-si mai gasesc sufletul "pereche", copii ii obosesc, nu se mai regasesc, si ele saracele sunt rupte de munca, ce-ar trebui sa le facem? Acelasi comentariu e valabil si pentru "mandrele" care de plictiseala si nebagare in seama se combina cu tot felul de indivizi doar ca barbata-su, saracu, rupt de munca cand ajunge acasa, ca sa-i mearga "doamnei" mai bine, nu-i mai arde de cine stie ce atentie… si se simt "mititelele" parasite si neglijate. Coborati cu picioarele pe pamant. Viata-i grea si dura, numai impreuna veti resusi sa-i faceti fata, cu dragoste, multa intelegere si…", a scris consilierul local pe o retea de socializare.

Postarea inedita se incheie cu un sfat al Simonei Draghincescu catre cei care au in plan sa se casatoreasca, atentionandu-i ca ar trebui sa se mute impreuna "cel putin cu 6 luni" inainte de a face pasul cel mare.

"Cand va insurati sau maritati, mutati-va impreuna cel putin cu 6 luni inainte de a va casatori si alegeti-va pe cineva cu care va place sa vorbiti. Daca ca va e bine, insurati-va, daca nu … fiecare cu drumul sau in viata si ramaneti prieteni, nu va "porcaiti" cand va despartiti!", a adaugat Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author