Published On: sâm, oct. 31st, 2015

DOLIU NATIONAL / Meciul HC Dunarea-HC Zalau de maine se joaca cu banderole negre si fara muzica!

Share This
Tags

Sala polivalentaGuvernul a decretat, intr-o sedinta de urgenta, la ora 12:30, trei zile de doliu national in urma tragediei de proportii din capitala.

27 de persoane au murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un club, iar alte peste 180 de persoane au fost ranite, multe aflandu-se in stare critica.

Cand este decretat doliu national, conform legii, orice competitie sportiva sau manifestare artistica pe teritoriul Romaniei este interzisa, iar cele programate vor fi anulate. De asemenea, institutiile si autoritatile publice centrale si locale sunt obligate sa arboreze in berna Drapelul Romaniei.

Totusi, Federatia Romana de Handbal a recomandat ca meciurile din etapa a X-a a Ligii Nationale feminine sa se dispute. Astfel, meciul HC Dunarea-HC Zalau se va juca maine, incepand cu ora 11:30, in Sala Polivalenta.

La inceputul meciului va fi tinut un moment de reculegere, iar handbalistele, arbitrii si staff-urile celor doua echipe vor purta banderole negre. De asemenea, nu se va mai pune muzica in sala.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>