Published On: vin, oct. 2nd, 2015

Simionescu, raspuns pentru Boboc: Ii deleg atributii lui Danaila de cand lucram impreuna, nu de ieri!

Share This
Tags

simionescu danailaDupa ce co-presedintele PNL Catalin Boboc a declarat ca viceprimarul liberal Danaila este "mandatarul" primarului si ca edilul evita sa isi puna semnatura pe anumite documente, Aurel Simionescu spune ca i-a delegat atributii lui Alexandru Danaila inca din 2011, cand au inceput sa lucreze impreuna. 

"Delegarea colegilor viceprimari nu functioneaza de ieri, ci de aproape 7 ani. Am dat semnatura si stampila pe anumite domenii. Doamna viceprimar si domnul viceprimar au sarcinile impartite de cand lucram impreuna, pe o discutie amiabila si asumata. Situatia nu e de ieri. Exista atributii mai rutiniere si unele mai sensibile. Nu a existat niciodata un lant de iubire intre mine si Danaila, ci cooperare si responsabilitate pentru functiile pe care le avem", a declarat Simionescu.

Saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa, Boboc l-a descris pe viceprimarul Alexandru Danaila ca fiind unul dintre "mandatarii" primarului Simionescu, justificand astfel de ce pe multe documente controversate ale Primariei apare semnatura lui Danaila.

"Ala care sta la umbra, langa corcodus, trebuie sa iasa si sa raspunda…Adica Simionescu", a precizat senatorul Boboc.

Liderul liberalilor sustine ca primarul Simionescu "nu semneaza nimic" si ca il mandateaza pe viceprimarul Danaila, care nu face "decat un serviciu in exercitiul functiei lui".

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>