Published On: joi, oct. 29th, 2015

Simionescu, in vestiarul Dacia Unirea: “Modernizam stadionul si continuam finantarea echipei!”

Share This
Tags

Simionescu netStadionul Municipal va fi reabilitat si Primaria va continua finantarea Dacia Unirea. Anuntul a fost facut chiar de catre echipa locala de fotbal pe pagina oficiala de Facebook, mesajul fiind legat de "vizita neanuntata" a primarului Simionescu in vestiarul echipei, "in dorinta de a incuraja jucatorii in vederea celor doua meciuri grele care ii asteapta in aceasta perioada".

Edilul a vorbit, in cursul zilei de ieri, cu fotbalistii si conducerea Dacia Unirea, sfatuindu-i, "in cadrul unei discutii sincere si destinse", "sa uite dezastrul de la Clinceni si sa pregateasca cu incredere se seriozitate urmatoarele partide" si transmitandu-le totodata ca Primaria si Consiliul Local vor sprijini in continuare fotbalul.

"Baietii noștri au avut parte de o surpriza: dl. primar Aurel Simionescu a venit intr-o vizita neanuntata in vestiarul echipei. (…) Primarul Simionescu le-a reamintit ca atat Primaria cat și Consiliul Local VOR SPRIJINI in continuare clubul brailean, dar a subliniat ca in ceea ce privește bugetul pentru 2016, totul depinde de SEMNALELE venite din partea Consiliului Judetean și nu intelege de ce, deși clubul este ELIGIBIL pentru a primi finantarea ASUMATA, consilierii judeteni INTARZIE in luarea unei decizii!", se arata in comunicatul Dacia Unirea.
Simionescu a precizat in vestiar ca Primaria a demarat studiul de fezabilitate pentru modernizarea Stadionului Municipal, a carui reabilitare va incepe dupa ce expertii isi vor spune cuvantul.

"Sa spunem ca Stadionul va necesita reparatii de 100 de miliarde. Bun, atunci vedem cat avem acum in buget pentru aceasta investitie… 10-20 de miliarde disponibile?… OK!… Stabilim care sunt urgentele, un vestiar adevarat sau un teren sau renovarea unei parti a tribunelor? Foarte bine, vom face mai intai asta apoi, in bugetul pentru anul viitor vom aloca suma necesara finalizarii lucrarilor!”, a declarat Simionescu, conform sursei citate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>