Published On: vin, oct. 30th, 2015

Isi cauta cu disperare sora disparuta! Braileanca, de 30 de ani, ar fi plecat din tara / AI VAZUT-O?

Share This
Tags

disparuta GARBA FELICIAJoi, 29 octombrie, in jurul orei 09:00, o femeie, in varsta de 36 de ani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean si a sesizat disparitia de la domiciliul parintilor, din cartierul Chercea, a surorii sale, Garba Felicia, de 30 de ani, cunoscuta cu afectiuni psihice. Familia este disperata, gandindu-se la tot ce poate fi mai rau.

Din primele cercetari a rezultat ca, in urma cu aproximativ doua luni, aceasta a plecat in mod voluntar de la domiciliu si a locuit intr-un alt imobil, tot din Chercea, timp in care a tinut periodic legatura telefonica cu familia ei.

In ziua de 26 octombrie, disparuta a contactat-o pe o alta sora de-a ei si i-a spus ca a plecat din tara, dupa care nu a mai raspuns la telefon.

Tanara, care are asupra ei cartea de identitate si telefonul mobil, a mai lipsit de acasa, insa a revenit dupa cateva zile.

Semnalmente : inaltime 170 cm, par saten, lung peste umeri si vopsit roscat, ochi caprui, ca semn particular, lobul uneia dintre urechi este rupt.

Imbracaminte si incaltaminte la data plecarii de la domiciliu : hanorac alb, pantaloni tip blue-jeans si pantofi tip adidasi.

Pentru disparuta, politistii de la Compartimentul Urmariri au solicitat masura urmaririi la nivel national.

In prezent, sunt desfasurate activitati specifice pentru gasirea femeii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>