Published On: vin, oct. 30th, 2015

Fostul antrenor al Simonei Halep: Jocul ei este de Daciada, nu mai are valoare! Voleul ei este penibil

Share This
Tags

Simona_HalepSimona Halep a fost criticata in termeni extrem de duri dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor, chiar de catre primul ei antrenor. Ioan Stan, antrenorul care a pregatit-o in urma cu multi ani pe Simona, spune ca aceasta practica un joc invechit.

"Sunt dezamagit de antrenorul ei, in primul rand. N-ati vazut cate mingi la mana a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu stiu ce antrenor ii spune sa faca treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reusit sa faca break, desi a avut cateva oportunitati, pentru ca a gresit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a functionat capul! Ati vazut si gestul ei sugestiv, facut de nenumarate ori, cu lovitura in cap. Am observat ca, in tribuna, si taica-sau facea acelasi gest si se vedea clar ca era marcat de ce se intampla pe teren. Nu putem afirma ca a fost demoralizata dupa meciul cu Sharapova. Rusoaica este in mod clar mai buna decat ea. Intr-o zi buna, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel", a precizat Ioan Stan pentru Ziarul Ring.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>