Published On: mie, iul. 15th, 2015

Tiron, la HC Dunarea! Zamfirescu si Pirvut, la un pas de a ajunge pe malul Dunarii

Share This
Tags

Bianca TironDunarea Braila este ultima echipa din Liga Nationala de handbal feminin care a inceput pregatirile pentru noul sezon. Pe banca tehnica este un antrenor nou, Costica Buceschi, nume care aduce garantii pentru echipa ca va reveni in lupta pentru cupele europene, conform ProSport.

Braila s-a despartit de perla Gabriela Perianu, dar s-a inteles cu Baia Mare pentru a primi la schimb trei jucatoare de echipa nationala.
Bianca Tiron si-a dat deja acordul pentru a ajunge la Dunarea, iar Madalina Zamfirescu si Aneta Pirvut sunt la rândul lor foarte aproape de a ajunge sub comanda lui Costica Buceschi. 

Braila a mai perfectat alte doua transferuri notabile: Oana Apetrei si Gabriela Orsivschi, astfel ca pe hârtie lotul arata foarte bine, mai scriu jurnalistii de la ProSport.

Buceschi a vorbit, in prima conferinta de presa organizata la Braila, despre faptul ca isi doreste noi jucatoare la echipa, dar si ca isi propune sa le “activeze” pe cele care au stat mai mult pe margine. 

"Mie imi plac provocarile, jocul dinamic si bataia in sensul bun al cuvantului. Prin venirea mea sper sa reusim sa mai aducem jucatoare, cel putin la nivelul jucatoarelor de varf de la Braila si jucatoare cu suflu nou, mai tinere, dornice de performanta. Vreau sa reusim sa facem un joc cat mai placut, care sa atraga publicul. (…)Trebuie sa dam o sansa si celor care au jucat mai putin, vor fi si remanieri la nivelul lotului. Vreau sa schimbam in bine fata echipei, insa va fi greu”, a spus tehnicianul la inceputul lunii trecute.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>