Published On: mie, mai 13th, 2015

INTERCEPTARI Mita la Rutiera / Agentul Marius Bunea, nepotul lui Bunea Stancu, inregistrat cand lua spaga / Ion Emanuel venea beat la munca

Share This
Tags

Ion EmanuelPentru a intra in cercul politistilor spagari de la Rutiera, cinci ofiteri de la Directia Generala Anticoruptie (DGA) au fost folositi, sub identitati false, pe post de soferi sau chiar de agenti de politie. Un astfel de exemplu este al "Andreei Lungu", ofiter DGA care a fost detasat la Rutiera pentru a observa care era modul prin care mita ajungea la politisti.

Banii primiti de la soferi pentru ca politistii sa inchida ochii la incalcarile legislatiei rutiere erau denumiti "bete", "bastoane" sau "bilete", conform EVZ.ro.

Agentul " Andreea Lungu" a observat in timpul serviciului cum colegii sai se faceau ca nu vad contraventiile rutiere daca primeau "bilete", cum interveneau pentru rudele sefilor sau cum, cel mai grav, musamalizau accidente cu victime. Conform stenogramelor aflate la dosar, agentul de politie Ion Emanuel (foto dreapta) consuma bauturi alcoolice chiar si in timpul serviciului.

bunea rutiera 2 Printre cei 11 politisti retinuti de procurorii Parchetuli General se afla si agentul Marius Bunea (foto stanga), nepotul fostului presedinte al Consiliului Judetean – Gheorghe Bunea Stancu.

Bunea a fost inregistrat pe data de 1 aprilie 2015 cand i-a cerut unui sofer suma de 200 RON pentru "a-l ierta" ca a mers pe strazile din municipiu cu 200 km/h.

STENOGRAME:

Andreea: Cred ca a avut doua sute…Asta este, stai, stai, vai de capu’ meu, Marius.

Marius Bunea: Ia!

Andreea: Ce?

Marius: [neinteligibil]

Andreea: Unde sa-i pun?

Marius: Acolo…[in imagine se aude o masina plecind in viteza]

Andreea: Aoleu, ba… tot cu doua sute pleaca.

Marius: [vorbeste la telefon] Sa nu-mi zici, sa nu-mi zici…Bine, hai, bine, bine, pa, pa.

Andreea: Deci asta a dat doua milioane, da?

Marius: Aoleu, ai o gura!!!

Andreea: Lasa-ma dracu’ cu betele tale, cu betele …scobitori, bete, crezi ca eu stiu limbajul vostru? Iarba, buruiana… Unde-i bag?

Marius: [neinteligibil]

Andreea: A avut doua sute la ora, nemernicu’!

Marius: [ride]

Andreea: Braila, cincizeci ALB?

Marius: Da, da-i baiat de treaba: „Problema stii care este? Dau numai de tine, dau si de altii”.

Andreea: I? Ca ce?

Marius: Zic, cum p… mea se intimpla ca dai numai de mine? Dar el cica…„problema este ca nu dau numai de tine, dau si de altii” [ride].

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>