Published On: lun, mai 11th, 2015

Perchezitii la Politia Rutiera Braila / Dosar de mita

Share This
Tags

DNA_serviciul_rutier_Braila_Circulatie_perchezitii_infobraila

Procurorii si jandarmii au descins la sediul Politiei Rutiere Braila, la primele ore ale diminetii. Din primele informatii obtinute de reporterii nostri prezenti la fata locului este foarte posibila varianta in care procurorii ancheteaza un dosar amplu de luare de mita in care sunt implicati subofiteri ai Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Braila. 

26 de politisti au fost ridicati de mascati si dus la Bucuresti pentru a fi audiati de procurorii de la Parchetul General.

In acest moment au loc perchezitii in mai multe birouri din sediul de pe strada Calea Galati si la domiciliile politistilor al caror nume figureaza in dosarele procurorilor.
Cu siguranta, perchezitiile se vor finaliza cu retinerea mai multor ofiteri ai Serviciului Politiei Rutiere Braila, sustin surse judiciare, care au precizat pentru Infobraila ca sunt vizate 16 persoane implicate intr-un dosar de luare de mita.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>