Published On: vin, apr. 3rd, 2015

Reteta miraculoasa pentru curatarea vaselor de sange

reteta-infobrailaBolile cardio-vasculare se afla in topul afectiunilor cu care omul modern se confrunta de la varste din ce in ce mai tinere. Alimentatia, sedentarismul, fumatul, dependentele de alcool sau droguri, factorii de poluare, sunt elementele cele mai cunoscute care duc la proasta circulatie a fluidului nostru esential.

Cea mai intalnita cauza a acestor afectiuni cardiovasculare este ateroscleroza – o tulburare in care grasimile rele se depun in grosimea peretilor vaselor, inclusiv la nivelul vaselor inimii. Aceste depozite grase din peretii vaselor de sange, cresc in timp şi predomina in interiorul arterelor, putand infunda un vas de sange.

Pentru eliminarea acestui surplus toxic va propunem o reteta de detoxifiere simpla, la indemana oricui, alcatuita dintr-o sfecla rosie medie, o ceapa, o legatura de macris, o legatura de patrunjel proaspat, o lingurita rasa de cimbru uscat, maruntit la rasnita, un varf de lingurita de turmeric, o ceasca cu apa, zeama de la o jumatate de lamaie, o jumatate de lingurita de seminte de canepa. Totul se amesteca bine la blender si se consuma imediat. Acest suc este recomandat in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de 2 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>