Published On: vin, mart. 20th, 2015

Hot in serie, prins de politisti. Barbatul actiona in microbuzele 41 si 8

Share This
Tags

hot maxi taxiS. Liviu, in varsta de 37 de ani, un brailean aflat sub control judiciar pentru ca a jefuit 8 persoane in mijloacele de transport in comun, in perioada 2013-2014, a fost retinut de politisti dupa ce a fost prins din nou la furat in maxi-taxi. In timpul unor actiuni pentru combaterea furturilor comise in mijloacele de transport in comun, oamenii legii i-au depistat si adus la cercetari pe S. Liviu si pe nepotul sau, S. Marian, de 18 ani, banuiti de savarsirea unor astfel de fapte.

Lui S. Liviu i s-a probat ca, in perioada 26 februarie-16 martie 2015, ar fi comis patru furturi calificate, persoane vatamate fiind calatori in maxi-taxi.

In fapt, in dimineata zilei de 26 februarie, in jurul orei 08:00, barbatul ar fi sustras portofelul din poseta unei brailence, care se afla in maxi-taxi, pe linia 41. Ulterior, acesta ar fi retras de pe cardul bancar al victimei, folosind codul PIN pe care l-a gasit scris pe un biletel, suma de 3.000 de lei. In ziua de 6 martie a.c., in jurul orei 14:30, barbatul i-ar fi furat altei brailence telefonul mobil din buzunarul exterior al hainei, in timp ce se deplasa cu maxi-taxi, pe linia 8.

La data de 12 martie, in jurul orei 15:30, hotul i-ar fi sustras unui brailean, care calatorea cu maxi-taxi, pe linia 8, o bancnota de 100 de lei din borseta, iar in ziua de 16 martie, in jurul orei 10:15, i-ar fi sustras unei femei portofelul din poseta, in timp ce calatorea cu microbuzul, pe aceeasi linie. Valoarea totala a prejudiciului in aceste cauze este de 4.500 de lei.

De asemenea, oamenii legii au stabilit ca la comiterea ultimelor doua infractiuni a participat si tanarul de 18 ani.

Suspectul de 37 de ani se afla sub masura controlului judiciar, printre interdictiile pe care le avea fiind si aceea de a calatori cu mijloace de transport in comun, pe raza municipiului Braila, intrucat acestuia i s-a probat ca a mai savarsit alte 8 infractiuni de acest gen, in anii din urma.

Fata de S. Liviu s-a luat masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, iar vineri, 20 martie, instanta de judecata a luat masura arestarii preventive pentru 30 de zile a acestuia.

Nepotul barbatului va fi cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiunii mentionate. Fata de cei doi sunt continuate investigatiile pentru a li se stabili intreaga activitate infractionala si a se recupera prejudiciul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>