Published On: vin, mart. 20th, 2015

Cuisoarele calmeaza durerile de dinti

cuisoare info brailaCuisoarele, un condiment prezent in bucataria multora dintre noi, reprezinta cel mai ieftin si bun remediu pentru durerile de dinti.

Cuisoarele, cu a lor aroma extrem de intensa, contin eugenol, substanta renumita pentru proprietatile ei antibacteriene si anestezice puternice.

Folosirea cuisoarelor pentru tratarea durerilor de dinti este unul dintre cele mai intalnite remedii pentru acasa. Ajunge sa apesi cuisoarele pe gingie, in locul in care te doare dintele sau in carie daca este cazul, si durerea se va ameliora rapid.

De asemenea, daca ai o carie mare sau o gingie care sangereaza, este indicat sa aplici local uleiul esential de cuisoare, care nu doar ca ia durerea cu mana, dar si dezinfecteaza foarte bine locul si previne infectiile, datorita proprietatilor antiseptice. Uleiul de cuisoare poate fi folosit si dupa extractiile dentare, pentru a steriliza periodic locul.

Cuisoarele au puternice proprietati antioxidante, care lupta impotriva radicalilor liberi si intaresc sistemul imunitar. Uleiul de cuisoare este bogat in substante nutritive precum calciul, magneziu, fosfor si potasiu. In plus, este incarcat cu vitaminele A, B, C si este una dintre cele mai importante surse de mangan. Este vital pentru metabolism, contribuind la activarea enzimelor si mentinerea sanatatii oaselor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>