Published On: joi, feb. 12th, 2015

SOCANT Un brailean a fost aruncat pe geamul casei de o explozie, iar sotia sa, in scaun cu rotile, a fost prinsa sub tavanul prabusit. Ambii au murit

Share This
Tags

incendiu_000013

Sfarsit cutremurator pentru doi batrani din satul Mihail Kogalniceanu, comuna Ramnicelu, la granita cu judetul Buzau. Miercuri dupa-amiaza, in timp ce se odihneau, cum faceau in fiecare zi dupa masa de pranz, o explozie puternica le-a curmat vietile.

Una dintre buteliile pe care batranii le foloseau pentru a-si pregati mancarea si pentru a se incalzi a sarit in aer, declansand iadul. Barbatul a fost aruncat prin geam in mijlocul curtii, iar sotia acestuia, aflata intr-un scaun cu rotile, a fost spulberata de deflagratie, tavanul prabusindu-se peste aceasta.

incendiu_000007Explozia a fost urmata de un incendiu care a cuprins intreaga casa. Pericolul unor alte explozii era iminent, tinand cont ca in locuinta mai erau inca doua butelii si un butoi cu gaz.

Vecinii, speriati de bubuitura, au ajuns la casa batranilor, din care au scos buteliile si butoiul, insa fara a mai putea face ceva pentru a salva vietilor celor doi.

Pompierii militari din cadrul Garzii Ianca si echipe de voluntari din comuna s-au luptat aproape doua ore cu flacarile, sosind la fata locului cu 2 autospeciale cu apa si spuma si o autospeciala SMURD.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>