Published On: joi, feb. 12th, 2015

Politia Braila a ramas fara inspector-sef: Vizitiu, numit adjunct al sefului IPJ Constanta / Vizitiu pentru Infobraila: A fost ceva de ordin personal

Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a ramas fara inspector-sef, dupa ce, la cerere, comisarul-sef Mircea Relu Vizitiu a fost numit adjunct al sefului IPJ Constanta. In urma cu un an, Vizitiu, imputernicit la sefia IPJ din 5 octombrie 2012, a castigat, cu nota 8,5, concursul pentru ocuparea functiei de inspector-sef.

CondrutComisarul-sef Valentin Condruz este cel care il inlocuieste la comanda IPJ Braila pe Vizitiu. Politist cu o mare experienta, noul sef al IPJ Braila a declarat pentru Infobraila: "Este o mare onoare pentru orice politist sa detina aceasta functie. Asigur pe toti cetatenii ca activitatea inspectoratului va fi in slujba lor si se vor bucura de tot sprijinul nostru".

Referindu-se la motivele pentru care paraseste Braila, Vizitiu a spus: "A fost ceva de ordin personal", a declarat Vizitiu pentru Infobraila, fara a face alte comentarii.

Reamintim cititorilor nostri ca, din pacate pentru imaginea IPJ Braila, comisarul Relu Vizitiu a fost surprins de reporterii Infobraila conducand cu mare viteza prin oras, dupa ce a baut intr-un club. La vremea respectiva, Vizitiu a recunoscut, intr-o declaratie facuta chiar reporterilor nostri, ca a baut, dar protejat de amicii lui liberali si de catre Bunea Stancu, a ramas in functie!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>