Published On: mar, ian. 20th, 2015

AUDIO Baronul cantaret. Bunea Stancu vrea sa cante in penitenciar

adi-minune-si-bunea-stancuInfobraila a intrat in posesia unei inregistrari audio in care presedintele revocat al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, trimis in judecata de DNA Galati pentru abuz in serviciu si conflict de interese, fredoneaza o melodie, spunand ca vrea sa participe "la un concurs de muzica usora in penitenciar".

"La, la, la (…) si toate sunt frumoase", asa-si incepe Bunea Stancu recitalul, afirmand ca "deja" se pregateste pentru a participa la concursul de muzica usoara in penitenciar. "Nu asa vrea clasa politica?", se intreba, probabil retoric, Stancu.

Una dintre controversele amuzante ale mandatelor lui Bunea Stancu la sefia judetului consta in faptul ca social-democratul prezenta fiecare editie a concursului "Karaoke Star-Vedeta pentru o zi!", organizat de Consiliul Judetean si Primaria Braila si transmis de o televiziune locala.

„Asa o sa ma umplu si eu de bani. Sper sa ma plateasca cineva pentru prestatia mea. Daca nu o sa mai prezint spectacole, o sa ma apuc de cantat, sa fac si eu un ban. Nu poti lasa pe mana oricui un astfel de spectacol. Daca nu stii sa-l moderezi, iese o panarama”, afirma Stancu la prima editia a concursului, in 2008.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>