Published On: lun, dec. 29th, 2014

3 trenuri, cu 450 de persoane, blocate in judetul Braila si 56 de localitati fara energie electrica

Share This
Tags

UPDATE

zapada_viscol_16592500Trei trenuri sunt blocate in judetul Braila, doua in zona localitatii Urleasca, iar unul la intrare in municipiu, in Lacu-Sarat. Aproximativ 450 de persoane se afla in trenurile blocate.

Trenurile 1732 Galati-Brasov si 7002 Galati-Bucuresti se afla in acest moment in zona localitatii Urleasca, asteptand ca doua locomotive sa le tracteze la Faurei. Pentru aceasta operatiune a fost trimis si un plug feroviar din Buzau.

Trenul 7373 Faurei-Galati a ramas blocat la intrare in municipiu, in zona satului Lacu-Sarat.

56 de localitati au ramas fara energie electrica. Cele mai importante localitati aflate in aceasta situatie: Movila Miresii, Gropeni, Gemenele, Bordei Verde, Bertestii de Jos, Maxineni, Baraganu, Tacau, Unirea, Mihai Bravu si Stancuta.

Pe langa drumurile nationale, trei drumuri judetene sunt blocate in acest moment din cauza zapezii: DJ 203 Ulmu-pana la limita cu jud. Buzau, DJ 203A Galbenu-limita jud. Buzau si DJ 211A Bordei Verde-Viziru-Cuza Voda.

 

Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila se afla sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8.30 pana la 13.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Circulatia rutiera a fost inchisa pe drumurile nationale din judetele Braila dupa emiterea Codului rosu de ninsori si viscol, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>