Published On: mar, dec. 16th, 2014

FOTO&VIDEO Explozie de proportii deasupra restaurantului Irish. SCENE DE GROAZA: Mai multi copii strigau dupa ajutor de la balcoane. Un barbat a murit

incendiu braila

UPDATE: Barbatul in varsta de 80 de ani, proprietarul apartamentului, a murit in urma exploziei. Cadavrul acestuia a fost gasit de pompieri sub mobilierul distrus de deflagratie.

Marti, in jurul orei 14.00, un apartament situat deasupra restaurantului Irish, vis-a-vis de Tribunalul Braila, a explodat. Incendiul s-a extins la mai multe locuinte, iar zeci de persoane au parasit blocul in fuga.

Deflagratia s-a produs la un apartament de la etajul 1 al blocului, unde locuieste un batran in varsta de 80 de ani. 

incendiu 1Mai multi copii au fost scosi de catre salvatori din apartamente, fiind intoxicati cu fum. Acestia au fost urcati in ambulante pentru a primi ingrijiri medicale. Copii strigau dupa ajutor de la balcoanele apartamentelor. 

Dupa mai bine de o ora, pompierii au reusit sa stinga incendiul.

Explozia a afectat si restaurantul de la parterul blocului, in care se aflau mai multe persoane in momentul deflagratiei.
 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>