Published On: lun, dec. 29th, 2014

BRAILA Zeci de localitati si o parte din municipiu, fara apa si energie electrica. Directorul CUP Dunarea pentru Infobraila: “Nu avem avarii. Electrica trebuie sa rezolve!”

Share This
Tags

stalp 2

Mai multe zone din municipiul Braila, dar si 45 de localitati, au ramas fara apa potabila inca de la primele ore ale diminetii, din cauza defectiunilor generate de viscolul puternic la reteaua de alimentare cu energie electrica.

EXCLUSIV Mihai Chirita, directorul CUP Dunarea, a declarat pentru Infobraila ca nu au fost inregistrate avarii la reteaua de apa, problemele fiind cauzate de intreruperea energiei electrice: "Orice pompa merge cu energie electrica. Nu avem energie, nu avem apa. Noi, Compania de Utilitati Publice, nu avem avarii, nu avem probleme functionale. Asteptam sa se reia furnizarea energiei electrice si apoi sa dam drumul la apa. Electrica trebuie sa rezolve. Avem promisiuni ca se va intra in normal. E greu de estimat".

Chirita a mai precizat ca linia telefonica a dispeceratului CUP Dunarea s-a inrosit, sute de braileni incercand sa afle motivele pentru care nu curge apa la robinet.

Zeci de stalpi de inalta tensiune au fost doborati de viscol in municipiu si in judet.

Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila se afla sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8.30 pana la 13.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Circulatia rutiera a fost inchisa pe drumurile nationale din judetele Braila dupa emiterea Codului rosu de ninsori si viscol, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>