Published On: Dum, nov. 9th, 2014

Victorie la mustata pentru HC Dunarea! Ada Moldovan cea mai buna marcatoare – 9 goluri

Share This
Tags

HC Dunarea - HCM Rm. Valcea (3)Dupa ce au fost conduse mai bine de trei sferturi din meci jucatoarele de la HC Dunarea au obtinut duminica ultima victorie din tur, in Polivalenta din Braila.

Cu toate ca au intalnit o echipa tanara, ca HCM Ramnicu Valcea, elevele Alexandrinei Soare au avut de tras in meciul din aceasta etapa, obtinand o victorie la mustata.

HC Dunarea - HCM Rm. Valcea (1)Elevele lui Dumitru Musi au venit mult mai motivate la Braila iar din minutul 5 au preluat conducerea, HC Dunarea alergand de fiecare data dupa egalare.

Cu trei reusite consecutive, Ada Moldovan a adus Braila la conducere in minutul 20, 7-6. Echipele au mers cap la cap doar 4 minute dupa care elevele lui Musi s-au distantat la doua goluri insa Horjea a marcat din nou iar HC Dunarea a intrat la vestiare cu un handicap de -1, 12-13.

HC Dunarea - HCM Rm. Valcea (2)Cu multe ratari in prima parte a meciului, brailencele au jucat la fel de slab si in repriza a doua. Dupa ce Perianu a marcat cel de-al 13-lea gol din meci, oaspetele au inscris de 5 ori consecutiv, 13-18 minutul 36.

Mai hotarate in aparare, brailencele nu au mai permis oaspetelor sa marcheze asa usor iar in 8 minute de joc, HCM Ramnicu Valcea a marcat un singur gol in timp ce elevele Alexandrinei Soare, impinse de la spate de public, au inscris de 6 ori apropiindu-se la doar un gol de adversare, 19-20 minutul 44.

Ultimile zece minute din meci au fost de infarct. Braila marcheaza de 4 ori consecutiv prin Perianu (1), Gheorghe (2) si Farcau (1) si egaleaza la 25.

HC Dunarea - HCM Rm. Valcea (4)Moldovan readuce Dunarea la conducere iar in inferioritate, Perianu asigura cele trei puncte din aceasta etapa, marcand golul cu numarul 27, scor final 27-26.

Astfel HC Dunarea a obtinut o ultima victorie, in fata suporterilor, din turul Ligii Nationale de handbal. Duminica, in Polivalenta din Braila, HC Dunarea a aratat un joc slab, dat fiind diferenta din clasament, dar si din lot, dintre cele doua echipe, elevele Alexandrinei Soare putand sa obtina o vitorie mult mai facila.

In ultima etapa din tur, HC Dunarea joaca in deplasare la Bucuresti, partida avand loc sambata, 15 noimebrie.

HC Dunarea Braila-HCM Rm. Valcea 27-26 (12-13)
HC Dunarea Braila: Dobre, Voicu (portari), Moldovan 9 goluri, Farcau 5, Horjea 4, Perianu 4, Gheorghe 3, Irimia 2, Safta, Boldyreva, Marchidanu, Brot, Esanu, Ganichkina, Czeczi
HCM Rm. Valcea: Babeanu, Sintamarean, Tavares (portari), Adespii 5 goluri, Badita 5, Luca 5, Vadineanu 4, Stoica 3, Andrei 2, Craiu 1, Semedo 1, Ilina, Predoi, Chirila
Aruncari de la 7m: 4/4, respectiv 1/1
Eliminari: 2 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>