Published On: mar, nov. 18th, 2014

Domnule Varga,

Share This
Tags

varga1Nu toti asternem cuvinte pe foaie cu stomacul. Nu toti suntem hrapareti si flamanzi. Toti purtam batalii, dar nu toti le purtam pe parale. Toti avem limite, insa nu toti ne manifestam in cercurile trasate de politicieni. Toti cerem sfaturi, insa nu pentru toti gandesc altii.

Domnule Varga, mai toti avem valori si principii, dar nu toti ni le decontam! Nu toti avem "clienti".

Deci, nu toti ne vindem pana si aerul pe care il respiram. Iar atunci, politicieni ca dumneavoastra vor sa ne vada asfixiati in redactii.

Dar mereu am rezistat. Adevarat, nu toti!

Domnule Varga, niciodata nu mi-am vandut constiinta.

I-ati explicat, miscator si dascalesc, in sediul PNL, dupa inchiderea urnelor, cand incordati pumnul dupa victoria lui Iohannis, unui coleg jurnalist cum eu sunt PSD-ist, vorbindu-i cu patos despre un drum drept de la care eu m-as fi abatut. Pe coleg il apreciez sincer si el stie acest lucru.

Va spun din capul locului ca o asa mizerie n-am vazut nici macar la capii PSD-ului, politicieni pe care i-am criticat de fiecare data cand am considerat ca au gresit.

Cine sau ce va da dreptul sa puneti etichete? Probabil, o meteahna furata de la fostul dumneavoastra tovaras politic.

Domnule Varga, cand eu il infieram pe Bunea Stancu, dumneavoastra moseati aliante si beati cafele la aceeasi masa, tragandu-va de bracinari. Si stiti din ce redactie il puneam la zid pe baron? Din redactia ziarului despre care spuneati, ca multi altii, ca e patronat chiar de Gheorghe Bunea Stancu.

A fost lupta mea, asa cum am stiut eu sa o port, cu un mecanism subversiv si arbitrar, dirijat de fostul dumneavoastra tovaras politic, si din acest motiv nu va permit sa o calcati in picioare.

Pun punct raspunsului, insa nu inainte de a va spune de ce nu va simpatizez pe dumneavoastra, fapt care va deranjeaza enorm.

Domnule Varga nu va simpatizez din simplul motiv ca nu simpatizez PSD si sistemul condus de fostul dumneavoastra tovaras politic. Acum, probabil ca PSD fara Stancu nu va mai place, insa eu n-am cum sa-l aduc inapoi, chiar daca stiu ca asa v-as implini o dorinta.

P.S As fi scris acest editorial chiar daca remarca cu "PSD-istul" era legata de oricare alt coleg. As fi scris pentru ca nu un politician ne aseaza, ne muta sau ne opreste. Retineti! Uneori, purcoaiele de bani nu cumpara orice.

Un jurnalist de Drepta, dar nu al Dreptei,

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>