Published On: mie, oct. 8th, 2014

VIDEO Perchezitii DNA la ISJ si la liceele Iorga si Istrati: Au fost ridicate teze de BAC si cataloage. Suspiciuni de luare si dare de mita

Share This
Tags

procurori iorgaProcurorii DNA Galati au efectuat, miercuri dimineata, perchezitii la doua licee din municipiul Braila, respectiv Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" si Colegiul Tehnic "Panait Istrati".

Perchezitiile continua insa la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, procurorii aflandu-se in biroul sefului institutiei, inspectorul scolar general Iulian Danielescu (foto dreapta).

De la cele doua unitati de invatamant au fost ridicate mai multe teze de Bacalaureat din sesiunea de toamna 2014, de la diferite discipline, dar si cataloage.

Danielescu

Inspectorul scolar general a cerut jurnalistilor aflat in incinta ISJ sa astepte in fata institutiei, pana la finalizarea perchezitiilor DNA, nedorind sa faca niciun fel de comentariu.

Conform primelor informatii, procurorii DNA au deschis un dosar de coruptie privind savarsirea unor infractiuni comise in perioada august-octombrie 2014.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>