Published On: vin, sept. 26th, 2014

PSD se afunda in mocirla PNL

Cand locurile lui Bunea Stancu si al lui Florin Mija au ramas vremelnic vacante, s-a declansat o adevarata goana in randul partidelor pentru pastrarea acestora, in cazul PSD, sau pentru preluarea acestora in cazul PNL.

In prima parte a “ostilitatilor” se parea ca PSD, cu o masinarie de partid si o experienta impresionanta in acest domeniu va transa rapid problema si va prelua ambele posturi, in ciuda faptului ca Nechita isi afirmase dreptul de succesor la “tronul” CJ. Nu a fost deloc asa, consilierii judeteni PSD comportandu-se ca o musca fara cap si facand totul anapoda. Este inexplicabil de ce nu au asteptat o sedinta ordinara ca sa-l demita pe Nechita, papusa trasa de sfori de Varga si compania de la PNL, si au facut circ in doua sedinte de indata si l-au insurubat presedinte interimar pe Avram. La fel de ciudat este si faptul ca Avram parca a asteptat sa se revina la vechea pozitie, pentru ca in aproape o saptamana cat a fost presedinte interimar nu a facut nimic!

Astazi, PSD putea sa profite de faptul ca se desfasura o sedinta ordinara si sa-l schimbe pe Nechita. Acest lucru nu s-a intamplat, desi era util, pentru ca un presedinte, fie el si interimar, mai prost ca Ovidiu Nechita nu a existat niciodata in tot aparatul Consiliului Judetean de la existent lui. Nechita a ramas presedinte interimar, iar Avram vicepresedinte interimar.

Ce s-a intamplat la sedinta CJ incheiata acum cateva ore arata ca PSD s-a afundat in mocirla in care se scalda PNL inca din 2006. Astazi PSD a jucat rolul unui catel care cerseste sub masa si se multumeste cu un carnat direct in gat. Cat priveste declaratiile de final ale celor doua momai ele arata ca nu a fost decat un blat scarbos, nimic altceva. "Eu am dorit sa colaborez cu domnul Avram. Pe viitor lucrurile vor decurge asa cum trebuie. Trebuie sa facem echipa pentru bunul mers al judetului. Este bine ca vine si al doilea vicepresedinte pentru ca sunt destul de multe probleme de rezolvat. Este destul de dificil sa le rezolv eu pe toate", a declarat Nechita. Nici Avram nu s-a lasat mai prejos si a spus: "E un act de normalitate. Consiliul Judetean functioneaza cu 2 vicepresedinti. In ceea ce priveste alegerea mea, preiau atributiile vicelui Mija Florin. Presedinte interimar ramane in continuare Ovidiu Nechita. Ma inteleg cu dansul, eu sunt un om cumpatat".

Declaratiile celor doi papagali vin dupa trei sedinte de CJ in care si-au aruncat unuia altuia invective, dar este evident ca stapanii lor au hotarat, ieri seara, cum sa se desfasoare sedinta. Este clar ca PNL vrea isi conserva influenta, in ciuda puscariabililor care-l conduc la nivel local. Ce vrea PSD nu este foarte clar, pentru ca este cu siguranta doar o aripa din PSD care vrea asa ceva. Rezultatele de la prezidentiale vor lamuri totul! Mult nu mai este!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>