Published On: mar, sept. 2nd, 2014

EXCLUSIV Plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele liberalului Ovidiu Nechita, seful interimar al CJ Braila

Share This
Tags

Nechita 3EXCLUSIV INFOBRAILA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, liberalul Ovidiu Nechita, cel care detine conducerea interimara a institutiei, este acuzat de abuz in serviciu. Pe numele lui Nechita a fost depusa o plangere penala, in care se mentioneaza ca acesta ar fi incalcat legea in exercitarea atributiilor de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

Conform informatiilor Infobraila, vicepresedintele Consiliului Judetean a aflat in urma cu doar cateva zile de plangerea penala.

Contactat telefonic de redactorii Infobraila, vicele CJ a declarat ca nu are cunostinta despre o posibila plangere penala pe numele sau si ca, in cazul in care informatia este reala asteapta o instiintare oficiala. 

Reamintim faptul ca in sedinta Consiliului Judetean din data de 18 august, majoritatea formata in jurul PSD a votat ca vicele CJ, Ovidiu Nechita, sa preia interimatul functiei de presedinte CJ, insa reducandu-i atributiile. Hotararea CJ a fost contestata la Institutia Prefectului de catre PDL Braila, Prefectul declarand-o nelegala.

17 consilieri judeteni (PSD, UNPR, PP-DD) au propus, dupa sedinta din 18 august, eliberarea lui Nechita din functia de vicepresedinte al CJ, solicitarea ajungand pe ordinea de zi a unei sedinte CJ programate pentru data de 25 august, insa care a fost insa amanata din cauza faptului ca consilierii judeteni PDL nu ar fi primit documentatia specifica in termen legal. Pana in acest moment, nu a fost anuntata convocarea unei alte sedinte a Consiliului Judetean.

Vicepresedintele CJ, liberalul Ovidiu Nechita, a preluat conducerea interimara a institutiei, dupa ce presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, si celalalt vicepresedinte CJ, Florin Mija, au fost suspendati din functie, aflandu-se in arest la domiciliu. Procurorii DNA ii acuza pe cei doi de abuz in serviciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>