Published On: mie, iul. 9th, 2014

Un constantean a ghicit scorul de la meciul Brazilia-Germania. Vezi AICI cat a castigat acesta la pariuri

bilet pariuriCine se gandea ieri ca Brazilia va ingenuchia in fata nemtilor? Parerile au fost impartite dar multi au vazut o infruntare stransa intre cele 2 reprezentative. Insa un parior Stanleybet din Constanta a avut o inspiratie nebuna reusind sa prinda scorul corect la meciul Brazilia – Germania.  Acesta a mizat 50 de lei pe scor corect 1-7 reusind astfel sa castige 2381 de lei. Jucatorul de la malul marii a plasat pariul live in minutul 26 al meciului cand Gemania conducea deja cu scorul de 4-0.

Fericitul castigator si-a ridicat deja premiul.

Un alt caz s-a inregistrat in Olanda. Conform unei publicatii din Belgia, un olandez a dat lovitura vietii sale. Acesta ar fi pariat 600 de euro pe scor exact la Brazilia – Germania si a castigat.

Site-ul Nordpresse.be scrie ca un olandez de 45 de ani a castigat 1.3 milioane de euro dupa ce a partiat 600 de euro pe scorul corect la meciul Brazilia – Germania, 1-7.

Cota pentru acest pariu era de 2.100, acesta fiind cel mai mare castig din istoria pariurilor facute pe un meci la mondial. El este primul parior milionar dupa Brazilia – Germania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>