Published On: mar, iul. 1st, 2014

Un brailean a gasit in locul casei de la tara, un lan de porumb

Share This
Tags

casa vadeni 3Intamplare aproape ireala in localitatea Vadeni din judetul Braila. Un brailean stabilit in Bucuresti, care nu si-a mai vizitat casa de la tara de mai bine de doi ani de zile, a avut un soc atunci cand a vazut ca in locul acesteia se afla un lan de porumb.

Barbatul a crezut initial ca a gresit localitatea, insa cand si-a dat seama ca in acel loc se afla casa, a sunat la Politie si a reclamat "furtul" imobilului. Proprietarul crede ca dupa ce localnicul care avea grija de casa a incetat din viata, alti vecini au spart casa si practic au facut-o sa dispara bucata cu bucata. Nici fantana din curte sau gardul de lemn nu au fost de gasit, in mijlocul lanului de porumb braileanul identificand doar fundatia casei.

Echipajul de politie, sosit la fata locului, a inregistrat plangerea barbatului si a deschis dosar penal pentru furt, urmand ca cercetarile sa fie continuate pentru stabilirea faptasilor.

casa vadeni2"Un vecin care a murit avea grija de casa si se ducea din cand in cand pe acolo. Pana acum doi ani mergeam in fiecare an, insa am avut alte probleme si nu am mai trecut pe acolo. Vecinii sau cineva din sat ca nu avea altcineva cine au spart casa, au carat tot si dupa aia s-au gandit ca le trebuie si fierul din pereti. Pana si fantana au distrus-o. De gard nu mai zic, ca m-am invartit vreo 20 de minute pe acolo pana mi-am dat seama. Credeam ca am gresit satul", a declarat barbatul.

Proprietarul nu este suparat pe cei care l-au facut sa ramana fara casa de la tara, afirmand ca "fura si ei ce pot, cum pot, ca sa manance": "Adevarul e ca cei de acolo n-au ce munci de 25 de ani. Nu sunt suparat pe ei".

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>