Published On: mar, iul. 8th, 2014

Razboi PNL-PSD, la Braila: Nu poate gandi ca un om liber, ci ca o sluga! / Il vad ca pe un bunic cu parul alb

Share This
Tags

Marian DragomirDupa atacul extrem de dur al liberalului Petrica Popa, care l-a catalogat pe deputatul PSD Marian Dragomir ca fiind o persoana care "nu poate gandi ca un om liber, ci ca o sluga", social-democratul spune despre Popa ca il vede "ca pe un bunic cu parul alb" si ca nu doreste sa ii raspunda.

"Nu doresc sa-i raspund la afirmatii deoarece il vad ca pe un bunic cu parul alb si am fost educat sa respect anii care au trecut peste dansul, chiar daca atacul acesta nu face cinste unui om de 70 de ani. M-am gandit mult, dansul are o varsta, se poate enerva si nu vreau sa pateasca ceva la suparare", a declarat pentru Infobraila, Dragomir.

Pe o retea de socializare, Petrica Popa, membru al Biroului Permanent Teritorial al PNL Braila, a precizat ca deputatul Marian Dragomir "nu poate gandi ca un om liber, ci ca o sluga".

"Domnul DEPUTAT nu intelege spiritul omului liber. Sper sa-si vada de activitatile sale si sa nu faca “INFRACKT” de grija liberalilor. Ii stau la dispozitie in orice discutie civilizata (de oras), daca il tin curelele. Putin tact, Domn’ DEPUTAT. Nu v-a invatat Stapanul?”, a mai adaugat Popa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>