Published On: lun, iul. 7th, 2014

Politistii braileni printre cei mai buni inotatori din tara. Echipa IPJ Braila pe podium la CN de inot

FOTO INOTIn perioada 1- 4 iulie 2014, la Pitesti, s-a desfasurat etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne, competitie organizata de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

In competitie au fost angrenati 70 dintre cei mai buni sportivi inotatori din strucuturile M.A.I. din intreaga tara, cu varste curpinse intre 19 si 53 de ani, lotul echipei Inspectoratului de Politie Judetean Braila fiind format din 5 inotatori.

Concursul s-a desfasurat pe categorii de varsta, respectiv, pana in 34 de ani, 35- 45 de ani, peste 45 de ani, feminin si stafeta.

Ca in fiecare an, inotatorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila, care au concurat la diferite probe si categorii de varsta, au obtinut rezultate onorabile.

Subinspectorul de politie Belciugan Angelo (foto mijloc), a urcat pe prima treapta a podiumului la categoria 100 metri liber masculin, la categoria de varsta pana in 34 de ani, referent Vasile Emanuela, la proba 50 de metri liber feminin, a ocupat locul al II-lea; agent sef adjunct Vizireanu Victor, la categoria 35- 45 de ani, la proba 100 de metri liber, a ocupat locul al II-lea; agent sef adjunct Simion Marian, la categoria 35- 45 de ani, la proba 100 metri bras masculin, a ocupat locul al IV-lea; agent sef principal Costea Jan, numit seful lotului Inspectoratului General al Politiei Romane, a participat la categoria peste 45 de ani, la proba  100 metri bras, a obtinut locul al IV-lea.

Pe locul al II-lea s-a clasat si echipa Inspectoratului General al Politiei Romane (I.G.P.R. 1), la categoria 4x 50 metri liber masculin, din care a facut parte si subinspector Belciugan Angelo.

Locul al III-lea  a fost obtinut de echipa Inspectoratului General al Politiei Romane (I.G.P.R. 2), la categoria 4x 50 metri liber masculin, din care a facut parte agent sef adjunct Vizireanu Victor.

La finalul concursului, castigatorii au fost felicitati de organizatori si au primit din partea acestora premii ce au constat in cupe, diplome si medalii.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>