Published On: mar, iul. 8th, 2014

Peste 900 de braileni au participat la campania “Locul deseurilor nu este in preajma ta!”. Au fost colectate 16.000 kg de deseuri

colectare deseuriIn perioada 4 – 6 iulie 2014, in municipiul Braila s-a desfasurat Campania de colectare deseuri de echipamente electrice si electrocasnice "Locul deseurilor nu este in preajma ta!".

Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec, in cadrul Contractului de asociere nr. 21762 / 31.05.2012 aprobat  de Consiliul Local Municipal Braila prin Hotatarea nr. 82 / 2012.

Deseurile au fost colectate in cele 7 centre de colectare situate pe teritoriul municipiului dar si de la sediul institutiilor, agentilor economici precum si de la gospodariile individuale.

Au fost inregistrati peste 900 participanti, cantitatea totala colectata in cadrul campaniei fiind de aproximativ 16 000 kg din care, 12 400 kg de la populatie.

Intreaga cantitate de deseuri este depozitata temporar in Centrul ce colectare situat in cartierul Nedelcu Chercea, str. Cimbrului , centrul fiind realizat de Primaria Municipiului Braila si  RoRec.

Fiecare deponent a primit cupoane valorice pentru aparatele electrice mari  (combine, vitrine si lazi frigorifice, frigidere , congelatoare, masini de spalat rufe si vase, uscator de haine, aparate de aer conditionat). Pentru orice alt aparat electric predat ( de exemplu : fier de calcat, aspirator, monitor, calculator, cafetiera, mixer, televizor, radio, scule electrice) fiecare deponent a putut participa la tombola cu premii.

Premiile oferite de Asociatia Romana de Reciclare – RoRec  sunt :

1x frigider,  2 x aspirator, 1x mixer, 2 x fier de calcat, 1x cuptor cu microunde, 1x cafetiera, 1x blender, 3 x trusa accesorii scule, 3 x set nivela.

Duminica, 6 iulie 2014, ora 18.00 pe Platoul Primariei Municipiului Braila in prezenta multor deponenti, a avut loc tragerea la sorti a taloanelor castigatoare din cadrul campaniei. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>