Published On: Dum, iul. 13th, 2014

Maidanezii din Braila. “Trebuiesc otraviti. Sunt peste tot precum maimutele in India!” Spune-ti parerea!

Share This
Tags

Maidanez

La fiecare patru ani, candidatii petru functia de primar ne promit solutii miraculoase atunci cand vine vorba de cainii fara stapan. Insa, nimic nu s-a schimbat in Braila. In continuare, sute de caini sunt liberi pe strazile orasului, multi dintre ei fiind extrem de agresivi. 

La sfarsitul lunii martie 2014, un copil de doar 6 ani a fost atacat de un maidanez, intr-o curte din fata unui bloc din cartierul Viziru. In timp ce se juca, micutul a fost muscat de fata de patruped. Norocul baietelului a fost ca doi vecini care se aflau prin zona au intervenit la timp si l-au salvat. Vecinii spun ca daca nimeni nu ar fi observat incidentul, copilul si-ar fi putut pierde viata.

Redam mai jos mesajul primit pe adresa de e-mail a Ziarului Infobraila de la un barbat care locuieste in cartierul Vidin. Acesta ne-a transmis ca locuitorii din zona Pietei Vidin sunt terorizati de o haita de 10-15 maidanezi, care fac "un zgomot de nesuportat" noaptea, dar si o mizerie de nedescris. Brailenii au ajuns in situatia de a arunca pe geam cu diverse obiecte pentru a goni cainii.

"Buna seara! Sunt un cititor fidel al ziarului dumneavoastra si va scriu la acesta ora tarzie,somnoros si plin de nervi.Locuiesc in zona Pietei Vidin ,zona terorizata de 10-15 caini maidanezi ,care in special noaptea fac un zgomot de nesuportat. Chiar si cu ferestrele inchise nu ne putem odihni. Nu mai vorbesc de mizeria lasata de acestia :fecale si resturi menajere carate de la tomberoane.In fiecare seara aud  vecini  iesiti la ferestre,strigand si aruncand catre acestia cu diferite chestii(cartofi etc) pentru a i alunga. Desi am trimis online nenumarate reclamatii catre primarie,pentru cei ce se ocupa de ecarisaj,nu am primit nici un raspuns si cainii sunt peste tot precum maimutele in India.In speranta ca poate dumneavoastra ii mai puteti ”deranja” cu cate o intrebare pe edilii nostri ”rosii”,din pregatirile pentru mult asteptata  campanie electorala, va multumesc si va doresc mult succes in continuare!"

Un alt cititor a postat urmatorul mesaj pe o retea de socializare: "Seara de seara stau cu dopuri in urechi si chiar si asa tot se aud. Stau cu geamurile inchise noaptea pe timp de vara din cauza lor, trebuiesc toti otraviti, eliminati, ca nimeni nu ia masuri in privinta asta!"

Spune-ti parerea!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>