Published On: Dum, iul. 13th, 2014

La un pas de CARNAGIU: 5 persoane care se intorceau de la o inmormantare au ajuns la spital

Share This
Tags

accident boarca1Cinci braileni care se intorceau de la o inmormantare, din comuna Racovita, nu vor uita niciodata ziua de sambata. Masina in care se aflau s-a izbit de un copac si a cazut in gol de la aproximativ 3 metri inaltime, atunci cand, intrand intr-o curba periculoasa, soferita, de 35 de ani, a pierdut controlul volanului.

Accidentul a avut loc la iesire din satul Boarca, comuna Ramnicelu. Indicatorul rutier care trebuia sa ii avertizeze pe participantii la trafic ca urmeaza o curba periculoasa era sters, motiv pentru care femeia nu a apucat sa reduca viteza si a parasit partea carosabila.

Patru din cele cinci persoane, desi ranite, au reusit sa iasa singure din autoturism, acestea scotand-o si pe o femeie, de 59 de ani, care ramasese prinsa in fiarele contorsionate, aceasta fiind transportata la spital in stare grava. La fata locului s-au deplasat 3 ambulante si un echipaj de descarcerare, toate victimele ajungand la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Femeia care se afla la volan, postarita in comuna Ramnicelu, a fost testatat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>