Published On: mar, iul. 1st, 2014

Braileanca Alina Ene isi apara titlurile nationale cucerite in iarna. Braila are 7 sportivi la CN de natatie

Alina Ene inotIn perioada 2-6 iulie, la Bucuresti, in bazinul Complexului "Lia Manoliu" are loc Campionatul National de natatie in aer liber, competitie care este rezervata atat seniorilor cat si juniorilor.

Braila va fi reprezentata la aceasta competitie de 7 sportivi de la Liceul cu program sportiv. Multipla campioana nationala, Alina Ene pleaca la Bucuresti cu gandul de a-si aparat titlurile cucerite in iarna la probele de 200, 400, 800 si 1500 m liber. Din delegatia de la Braila mai fac parte si sporitvii Gabriela Dragomir, Bogdan Preda, Emil Rosianu,  Claudiu Curte, Gabriel Cange si Madalina Durbaca. Elevii fac parte din grupele profesorilor Gabriela Stoicescu Clinciu, Valeriu Stoicescu dar si din grupa profesorului Tudorel Smeu.

Tanara Alina Gratiele Ene este singura sportiva care a reusit sa se califice la Jocurile Olimpice pentru tineret. Inotatoare a obtinut calificarea in urma rezultatelor bune inregistrate la nationalele in bazin acoperit, care au avut loc in martie.

Pana la Olimpiada de la Nanjing, Alina Ene trebuie sa isi apere titlurile obtinute la nationalele in aer liber.

Ene are un palmares impresionant, la Campionatele Nationale de anul trecut cucerind 8 medalii de aur la nationalele in bazin scurt, bifand astfel cea de-a 200 medalie.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>