Published On: vin, iul. 4th, 2014

Braileanca Alina Ene campioana nationala la 200 m mixt si 1500 m liber si vicecampioana la 100 m fluture

Alina Ene inotCampionatele Nationale de inot ale Romaniei se desfasoara in aceasta perioada la bazinul descoperit din cadrul Complexului National "Lia Manoliu" din Bucuresti.

In prima zi a concursului, in plublic s-au aflat Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, presedintele Clubului Sportiv Dinamo, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu si presedintele de onoare al forului Viorel Paunescu, invitati speciali ai presedintelui Federatiei de specialitate, Camelia Potec.

Miercuri au avut loc 8 intreceri, iar braileanca Alina Gratiela Ene a castigat medalia de argint, la proba de 100 m fluture.

In cea de-a doua zi, junioara Alina Gratiela Ene de la LPS Braila si-a aparat titlurile castigate in iarna si a ramas campioana nationala in probele de 200 m mixt si 1.500 m liber.

La proba de 1500 m liber, locul trei a fost ocupat tot de o braileanca, Gabriela Dragomir, eleva la Liceul cu program Sportiv din Braila.

Din delegatia de la Braila mai fac parte si sporitvii Gabriela Dragomir, Bogdan Preda, Emil Rosianu, Claudiu Curte, Gabriel Cange si Madalina Durbaca. Elevii fac parte din grupele profesorilor Gabriela Stoicescu Clinciu, Valeriu Stoicescu dar si din grupa profesorului Tudorel Smeu.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>