Published On: lun, iun. 30th, 2014

Pe Stancu il judeca tot judecatorii din cazul Nicolescu. ICCJ i-a respins cererea de recuzare in dosarul “Concivia”

Share This
Tags

stancuCompletul CC2 al Curtii Supreme i-a respins lui Gheorghe Bunea Stancu, luni, cererea de recuzare a completului de judecata. in dosarul "Concivia".

Pe data de 17 iunie, la Curtea Suprema s-au judecat cele doua dosare pe care Stancu le are cu Agentia Nationala de Integritate, dosarul "Sportul" si dosarul "Concivia".

In dosarul "Sportul", seful CJ a reusit sa obtina o noua amanare, pe data de 4 noiembrie a.c. In acest dosar, Bunea Stancu este acuzat de Agentia Nationala de Integritate ca a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese si a savarsit "infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie", semnand contracte de asociere cu CF Braila si HC Dunarea, cluburi sportive controlate de societati comerciale unde acesta este actionar majoritar.

In dosarul "Concivia", unde ANI a obtinut castig de cauza la Curtea de Apel Bucuresti, liderul PSD Braila este acuzat ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Braila, a acordat cinci contracte in valoare totala de 2,7 milioane lei, fara TVA, firmei "Concivia", controlata de Stancu prin alta societate comerciala, si anume "Bursagrirom". In acest dosar, pe data de 17 iunie, Stancu a depus, prin avocatii sai, o cerere de recuzare a completului de judecata, motivand ca in complet se afla si judecatori care au decis la inceputul lunii februarie 2014 ca seful CJ Arges, Constantin Nicolescu, este incompatibil.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>