Published On: Dum, iun. 29th, 2014

SOCANT Un brailean a fost ucis pentru ca a vrut sa ii desparta pe doi vecini

Share This
Tags

Crima Pitulati (1)Un brailean a intervenit intre doi vecini care se certau pentru cativa lei si si-a gasit sfarsitul sub ploaia de pumni si picioare a unuia dintre acestia.

Barbatul, in varsta de 40 de ani, a vrut sa aplaneze conflictul dintre vecinii sai, iscat din cauza unei datorii de 50 RON, suma pe care unul i-a promis-o celuilalt pentru o zi de munca la camp. Cand localnicul "tepuit", de 52 de ani, a vazut ca vecinul sau nu il lasa sa isi faca dreptate cu pumnii, incercand sa ii impace, s-a napustit asupra sa lovindu-l de mai multe ori.

Crima Pitulati (2)Impreuna cu fiul sau, barbatul si-a varsat nervii pe cel care incerca sa ii spuna ca nu violenta este o solutie pentru a-si recupera banii, batandu-l cu bestialitate, pana l-a lasat fara suflare pe cimentul din fata magazinului. Primele lovituri l-au dezechilibrat pe localnicul de 40 de ani, acesta lovindu-se cu capul de marginea unui mese de fier, iar apoi pravalindu-se pe ciment.

Desi era mort, agresorul si fiul sau au continuat sa il loveasca pe barbat, fratele victimei declarand ca cei doi s-au suit, la propriu, cu picioarele pe acesta. Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru omor.

Barbatul de 52 de ani este cunoscut in comunitate ca fiind un om violent, implicat mai mereu in scandaluri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>