Published On: joi, iun. 26th, 2014

Rasturnare de situatie: Ionut Cabat nu s-a dus la usa lui “Neamtu” cu un cutit. Arma ii apartine ucigasului

Share This
Tags

Iulian NeamtuRasturnare de situatie in cazul crimei din cartierul Vidin. Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru Infobraila ca Ionut Cabat nu a fost ucis cu propriul cutit, arma crimei apartinand lui Iulian Craescu, alias "Neamtu", cel care i-a curmat viata tanarului de 22 de ani. Fratele vitreg al ucigasului a anuntat-o pe mama lui Ionut ca fiul sau se afla intr-o balta de sange, la parterul blocului.

Initial, "Neamtu" le-a spus procurorilor ca victima ar fi venit inarmat cu un cutit, insa anchetatorii au stabilit ca arma alba provine din locuinta criminalului. Miercuri, in jurul orei 01.00, pe fondul unui conflict violent avut cu doar cateva zile inainte de crima, Ionut Cabat s-a dus la usa lui Iulian Craescu, pentru a-i cere socoteala, insa Craescu nu a stat la discutii. "Neamtu" a luat un cutit din casa si l-a injunghiat cu bestialitate pe tanar.

Cabat a murit in urma unui puternic soc hemoragic, prezentand atat hemoragie interna, cat si externa. Unul dintre cei doi plamani ai tanarului si artera aorta au fost sectionate de lama cutitului. Iulian Craescu, alias "Neamtu", si-a lovit fara sa clipeasca amicul, aplicandu-i peste zece lovituri de cutit, dintre care patru au cauzat rani extrem de adanci.

CabatTanarul a incercat sa scape de furia lui "Neamtu", dovada stau ranile pe care Ionut Cabat le avea pe degetele de la maini. Raportul necropsiei arata ca victima a incercat sa apuce cutitul in maini, insa in acel moment degetele i-au fost ciopartite de lama de aproximativ 18 cm. Iulian "Neamtu" s-a oprit din ploaia de lovituri, abia dupa ce a infipt, la propriu, cutitul in craniul prietenelui sau.

Speriat de odioasa crima pe care a savarsit-o, "Neamtu" a fugit de la fata locului, in timp ce Ionut Cabat a murit pe loc, intr-o balta de sange, trupul acestuia fiind transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Ucigasul s-a predat la sediul Politiei Braila, miercuri, in jurul orei 12.00. 

Craescu, cunoscut sub porecla de "Neamtu", un barbat cu antecedente penale, este cunoscut in cartierul Vidin pentru excesele sale de violenta. Acesta a fost condamnat in 2012 la o pedeapsa de 1 an si 9 luni de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, insa a fost eliberat conditionat la inceputul acestui an.

Comentarii

comentariu

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>