Published On: lun, iun. 30th, 2014

PREMIERA in Romania: PDL Braila face opozitie construind sensuri giratorii in oras. “Am gandit o chestie foarte ieftina!”

Share This
Tags

Sensuri giratoriiPremiera in administratia locala din Romania.

PDL Braila, prin vocea consilierului local Simona Draghincescu, a anuntat in sedinta Consiliului Local Municipal faptul ca pune la dispozitie municipalitatii doua sensuri giratorii pe care le va realiza organizatia de tineret a filialei.

Anuntul a venit in contextul in care pe ordinea de zi a sedintei figurau doua proiecte de hotarare privind aprobarea amenajarii a doua sensuri giratorii pe raza municipiului Braila, despre care democrat-liberalii spun ca sunt mult prea scumpe.

Alesul local democrat-liberal a mai precizat ca sensurile giratorii construite de PDL Braila sunt gandite ca fiind "o chestie foarte ieftina".

"Am mandatul PDL sa va spun ca va punem la dispozitie si va donam doua sensuri giratorii pe care le va realiza PDL cu tineretul democrat-liberal. Am gandit o chestie foarte ieftina pe care o donam municipiului Braila pentru a nu se mai cheltui aceste sume colosale", a declarat Draghincescu.

clmTotodata, consilierul local PDL a mai precizat ca este "o jignire extraordinara la adresa cetatentilor care fac eforturi extraordinare de a-si plati taxele si impozitele la zi", ca municipalitatea sa plateasca 570.000 RON pentru construirea acestor sensuri giratorii.

Liderul PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, a declarat pentru Infobraila ca "membrii PDL sunt dispusi sa faca orice fel de manifestari, in limita decentei si bunului simt, pentru a determina administratia Simionescu sa construiasca aceste sensuri giratorii, bineinteles la costuri reduse".

Cele doua sensuri giratorii, a caror studii de fezabilitate au fost aprobate in sedinta CLM, vor fi amplasate in zone unde au avut loc numeroase accidente, respectiv intersectia Calea Galati cu B-dul Al. I. Cuza si Strada Comuna din Paris cu Soseaua Focsani.

*Ziarul Infobraila este detinatorul recordului absolut de vizitatori unici in presa online din judetul Braila (24 iunie 2014-13.885 vizitatori unici)*Infobraila este cel mai citit ziar brailean la evenimentele importante si cel mai citat ziar brailean in presa centrala*

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>