Published On: mar, iun. 10th, 2014

Politistii braileni, cu ochii pe centrele de examen unde se sustine bacalaureatul

politie* Politistii actioneaza pentru asigurarea unui bacalaureat in siguranta *

Politia Romana va asigura masuri specifice in perioada desfasurarii Examenului National de Bacalaureat 2014, respectiv in intervalul 10.06- 11.07.2014.

83 de politisti braileni actioneaza suplimentar, fata de dispozitivul curent angrenat pentru asigurarea ordinii si linistii publice, pe timpul desfasurarii Examenului National de Bacalaureat, sesiunea I- 2014. 

Pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea desfasurarii in conditii de liniste si siguranta a examenelor, pe langa dispozitivul curent, zilnic, vor actiona peste 80 de politisti braileni, impreuna cu peste 50 de lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean si 12 de la Politia Locala.

Din totalul efectivelor suplimentare care vor asigura masurile specifice in zona unitatilor de invatamant, a centrelor de examen si a centrelor de corectare, 73 de politisti sunt de ordine publica si 10 sunt politisti de la rutiera.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, unitatile unde au loc examenele sau sunt organizate centre de corectare sunt incluse in itinerariile de patrulare.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>