Published On: vin, iun. 27th, 2014

O femeie s-a spanzurat dupa ce amantul ei, un invatator, a facut publice imagini din timpul partidelor de sex

Share This
Tags

florin_state_2Tragedie fara margini intr-o familie din satul Plopi, comuna Marasu. O braileanca in varsta de 44 de ani, mama a trei copii, si-a pus capat zilelor, spanzurandu-se in curtea propriei case (foto 2), dupa ce amantul acesteia, invatatorul din localitate (foto 1), a facut publice imagini in care femeia aparea in ipostaze compromitatoare. 

Imaginile au ajuns inclusiv la mama femeii, fiind raspandite chiar de  verisoara decedatei, care conform declaratiilor unor vecini ai familiei Oltei ar fi fost si ea amanta invatatorului.

Relatia dintre invatator si femeie ar fi inceput in urma cu cativa ani, cand invatatorul State Florin a fost detasat la scoala din localitate, locuind la cateva case distanta de locuinta acesteia. 

Sotul Tudoritei Oltei spune ca nu a vazut imaginile si ca regreta faptul ca sotia sa a ales sa isi puna capat zilelor. Cei doi erau casatoriti de 25 de ani.

plopi (3)"A filmat-o cu telefoane ca s-a iubit cu domnul invatator. Au vrut sa rada de ea si s-a spanzurat. Au aratat imaginile in sat, au ajuns chiar si la soacra mea. O iertam, ca aveam atatia ani de casatorie si trei copii", a declarat pentru Infobraila, Iulian Oltei.

Conform primelor informatii, in imaginile care au fost vazute de zeci de persoane din sat, Tudorita Oltei era filmata goala, in timp ce se spala intr-un lighean, si primea indicatii de la invatator. 

Femeia avea trei copii, in varsta de 13, 22 si respectiv 25 de ani.

Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>