Published On: Dum, iun. 1st, 2014

FOTO Grav accident langa Insuratei! Doua victime au ajuns in spital

Drumul spre casa a fost la un pas in a se transforma intr-o adevarata tragedie. Trei barbati se intorceau de la munca, cand in dreptul popasului Dropia au pierdut controlul volanului si s-au izbit de un copac, pe marginea carosabilului.

Vineri, la orele 22:35, J.Bogdan, conducator auto, a sesizat la Politie faptul ca, pe DE 584, intre localitatile Viziru si Insuratei, a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a mai multor  persoane.

Politistii au stabilit ca O.Costel in varsta de 42 de ani, din municipiu, in timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, la km 40+350 m, in afara  localitatii Insuratei, a pierdut controlul asupra autoturismului, a parasit carosabilul in partea stanga a directiei sale de mers si a intrat in coliziune cu doi copaci aflati pe marginea drumului.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala  a acestuia si a pasagerilor V.Alexandru in varsta de 55 de ani si P.Radu de 59 de ani, ambii din municipiu, care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>