Published On: vin, iun. 27th, 2014

FOTO Durere fara margini la inmormantarea lui Ionut Cabat. Cu ochii in lacrimi, 6 prieteni au purtat pe umeri sicriul

Share This
Tags

inmormantare_Ionel_cabat_1Familia, prietenii, dar si braileni care au aflat din presa de sfarsitul tragic al tanarului de doar 22 de ani, l-au condus pe ultimul drum pe Ionut Cabat, ucis in scara blocului unde locuia de Iulian Craescu, alias "Neamtu". Aproximativ 100 de persoane au urmat sicriul cu trupul neinsufletit, in strigatele de durere ale mamei tanarului, care abia a reusit sa se mai tina pe picioare.

Vineri, la ora 12.30, sicriul, purtat pe brate de sase prieteni ai tanarului ucis cu bestialitate, a ajuns la Biserica "Sf. Antonie cel Mare" din cartierul Vidin, unde a fost oficiata slujba religioasa. Cei sase prieteni au avut tot drumul ochii in lacrimi.

"Nimeni nu credea ca o sa moara asa de tanar. A fost macelarit domnule! Asa ceva nu se poate. Criminalul trebuie sa infunde puscaria, sa nu scape de acolo niciodata. Uitati-va la mama lui Ionut, credeti ca ala merita altceva? Cum sa il omoare in halul ala, cu atatea cutite peste tot?", ne-a declarat un vecin, profund marcat de moartea lui Cabat.

Ionut Cabat si-a gasit odihna vesnica in Cimitirul "Sf. Mina", in urletele sfasietoare ale mamei sale, care nu a incetat nicio secunda sa isi cheme fiul inapoi acasa.

inmormantare_Ionel_cabat_2In dimineata zilei de miercuri, 25 iunie, in jurul orei 01.00, "Neamtu", in varsta de 25 de ani, l-a ucis cu un cutit pe Ionut, care venise la usa acestuia. Cu doar cateva zile inainte, cei doi avusesera un conflict violent. Ionut Cabat a murit in urma unui puternic soc hemoragic, prezentand atat hemoragie interna, cat si externa. Unul dintre cei doi plamani ai tanarului si artera aorta au fost sectionate de lama cutitului. Iulian Craescu, alias "Neamtu", si-a lovit cu bestialitate amicul, aplicandu-i peste zece lovituri de cutit, dintre care patru au cauzat rani extrem de adanci.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>