Published On: vin, iun. 27th, 2014

Durerea frange inimile apropiatilor lui Ionut Cabat. Medicii au oferit prim-ajutor la priveghi!

ambulanta_priveghiCu o seara inainte sa-l conduca pe ultimul drum, inimile apropiatilor lui Ionut Cabat, tanarul ucis cu bestialitate de "Neamtu", se frang de durere. In urma cu cateva minute, a fost solicitata o ambulanta in cartierul Vidin, pentru ca una dintre prietenele lui Ionut s-a prabusit de durere, dupa ce a plans la priveghi.

Surse medicale au declarat pentru Infobraila ca pacientei i s-a acordt primul ajutor si ca este in afara oricarui pericol. "In astfel de situatii, cand o persoana plange foarte mult, este tensionata, indurerata, pot aparea diferite simptome. In acest caz s-a aplicat imediat tratamentul adecvat, dupa o consultatie rapida", sustin surse din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila.

Reamintim cititorilor nostri ca Ionut Cabat, in varsta de 22 ani, a fost ucis cu bestialitate de Iulian Craescu, zis "Neamtu".

Citeste si…

Rasturnare de situatie: Ionut Cabat nu s-a dus la usa lui “Neamtu” cu un cutit. Arma ii apartine ucigasului

Crima in Vidin: Iulian Craescu, zis “Neamtu”, eliberat in ianuarie din puscarie, l-a ucis pe un prieten

“Neamtu”, criminalul lui Ionut Cabat se afla in arestul Politiei Braila

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>