Published On: Dum, iun. 1st, 2014

Doi braileni au scapat cu viata dupa un viraj ca-n filme

accidentAccidentul s-a produs sambata seara la orele 21.20, iar ambele autoturisme implicate in accident au sfarsit proiectate intr-un pom si un stalp din scuarul care separa sensurile de circulatie.

T. Adriana, in varsta de 42 de ani conducea autoturismul pe banda a doua a Caii Calarasilor, dinspre Aleea Parcului catre Soseaua Buzaului. Femeia nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie si a patruns pe banda a treia, tamponand puternic autoturismul condus de D.Andrei in varsta de 24 de ani, din Braila.

In urma impactului, a rezultat vatamarea corporala a soferitei si a pasagerului T.Felix, fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Dupa efectuarea cercetarilor, politistii de la Biroul Rutier au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>