Published On: mar, iun. 3rd, 2014

Descinderi la Vadeni. Sunt vizate doua grupuri banuite ca ar fi comis furturi din locuinte si societati comerciale

mascati3 copyIn aceasta dimineata, incepand cu orele 6:00, in baza mandatelor de perchezitie emise de Judecatoria Braila, politisti de la Politia Municipiului Braila, Sectiile 1 si 2 de Politie Rurala si luptatori de la Serviciul de Actiuni Speciale au descins in 14 locuinte din comuna Vadeni, judetul Braila, la persoane despre care exista indicii ca ar fi comis 15 furturi din locuinte si societati comerciale.

Politistii au vizat doua grupuri de tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani, din comuna Vadeni, judetul Braila, despre care exista suspciuni ca ar fi comis 15 infractiuni de furt din locuinte si societati comerciale, pe raza comunei Vadeni, de la inceputul acestui an

Politistii au stabilit ca persoanele vizate ar fi sustras obiecte metalice, unelte agricole, scule electrice si alte bunuri, din curtile locuintelor si anexelor gospodaresti, precum si din 3 societati comerciale.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii au ridicat pentru continuarea cercetarilor mai multe scule electrice si au condus la sediul Politiei Municipiului Braila 6 dintre persoanele cautate.

Se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestora si recuperarea prejudiciului cauzat.    

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>