Published On: joi, mai 29th, 2014

VIDEO Un interlop vrea sa intre in politica. Vezi aici despre cine e vorba

nelson mondialuNelson Mondialu’, un interlop din Cluj dar totodata un personaj popular datorita canalului sau de Youtube pe care posteaza aproape zilnic cate un filmulet, a descoperit ca la alegerile europarlamentare s-a ales si el cu cateva voturi, cu toate ca nici macar nu si-a depus candidatura. Din diverse motive, mai multi romani au desenat cu pixul un chenar in plus fata de cele care apareau pe buletinele de vot, pe care au scris cu mana lor numele lui Nelson, dupa care au pus stampila pe el.

nelson mondialul -votatNelson Mondialu’ si-a dat seama ca are un potential de popularitate pe care-l iroseste. Tocmai de aceea s-a gandit sa se bage in politica.

El s-a declarat nerabdator sa-i cunoasca cat mai repede pe Traian Basescu, Victor Ponta dar mai ales pe Elena Udrea, fata de care are o slabiciune si despre care a vorbit de mai multe ori in „productiile” sale. El a mai anuntat ca in cazul in care va ajunge in Parlament, prima masura pe care o va lua va fi sa ieftineasca absolut toate produsele.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>