Published On: vin, mai 30th, 2014

Stancu: “PDL Braila ar putea invata de la Blaga, un om pe care il respect foarte mult”

stancuPresedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu s-a declarat nemultumit de atitudinea adoptata de opozitia locala in campania electorala pentru alegerea europarlamentarilor. Acesta le-a sugerat democrat-liberalilor sa ia lectii de comportament de la presedintele lor Vasile Blaga. Mai mult, Stancu a marturisit ca are un respect deosebit pentru seful PDL.

“Nu este o normalitate, un partid ca PDL care a avut la conducere numai galateni, oameni din Vrancea, din Prahova. Nu este bine pentru ei, ca nu si-au gasit un lider local, care sa fie brailean. Nu cred ca este cel mai bun lucru pentru membrii PDL, aia care sunt ei. Eu ii respect si ii respect pe toti alegatorii, ca nu trebuie sa ne voteze toata lumea. Daca merg sa spuna la televizor ca podul ei l-au adus, sau ca Dunarea ei au orientat-o sa vina pe la Braila, nu cred ca fac bine nimanui. Hai sa lamurim oamenii aici, in plan local cu lucruri care sunt palpabile si adevarate. Sunt unele pe la televizor care mai au putin si isi pun poalele in cap. Eu nu cred ca asta vor sa vada cei care se uita la televizor. Cu acest tip de mahalagism politic nu cred ca vom curata clasa politica din Braila. Poate au ce invata de la domnul Blaga, ca din punctul asta de vedere este un om pe care eu il respect foarte mult. Am lucrat impreuna, chiar daca eram din partide separate, ne-am respectat. Eu cred ca asa ar trebui sa se comporte si cei care sunt in prelungirea PDL-ului aici, la Braila. N-am nimic cu domnul Nazare, nu am nimic cu doamna Draghincescu, dar cred ca a venit timpul sa avem alt tip de comportament. Nu castiga nimeni din astfel de iesiri, din astfel de acuze, ca tot fur de vreo 10 ani. Asta este grija lor. Dar probabil ca s-au imprumutat ca si exprimare de la ziarul asta de trista amintire (nr. Obiectiv Vocea Brailei)”, a declarat presedintele.

Presedintele PSD a marturisit ca a fost dezgustat de reactiile televizate ale conducerii PDL Braila si considera ca o astfel de atitudine nu va schimba niciodata clasa politica locala. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>