Published On: vin, mai 30th, 2014

MASACRU EVITAT Doi braileni prinsi in Galati, cu un pistol si munitie, inainte de “a rezolva” un conflict

Share This
Tags

s560x316_pistol_cu_gazDoi braileni inarmati pana in dinti au plecat in Galati sa-si rezolve un conflict mai vechi. Tinerii cu varsta cuprinsa intre 28 si 33 de ani au avut ghinionul sa fie opriti de oamenii legii, care la un control al autoturismului au ramas socati sa constate ca cei doi aveau asupra lor un pistol si munitie suficienta pentru a produce un adevarat masacru.

O actiune in forta a politistilor de la Arme, alaturi de cei de la municipiu a reusit sa ii retina la timp pe brailenii veniti pentru a-si face dreptate la Galati. Acestia au fost opriti in trafic pe strada Alexandru Cernat din orasul vecin.

Oamenii legii aveau informatii ca brailenii cautau pe cineva cu care aveau de rezolvat un conflict, motiv pentru care le-au verificat masina. Asteptarile le-au fost confirmate, ei gasind o arma si munitie, care nu apartineau niciunuia dintre ocupantii masinii, ci unei a treia persoane, tot un brailean, de 31 de ani.

"Cu ocazia controlului autoturismului, politistii au gasit in torpedou un pistol cu proiectil de cauciuc si doua incarcatoare, cu sapte cartuse din cauciuc", a precizat comisar Cristina Tatulici, purtatorul de cuvant al IPJ Galati.

Soferul masinii, braileanul de 28 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, iar proprietarul pistolului a primit o amenda de 1.000 de lei si interdictia de a mai detine arme.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>