Published On: Dum, mai 11th, 2014

Doar 4 meciuri pana la final. HC Dunarea va fi medaliata acasa. Vezi aici programul din faza a II a play-off-ului

hc dunarea hcm1In urma egalului obtinut la Roman, Dunarea Braila a reusit clasarea in primele trei echipe din tara, avand asigurata cel putin medalia de bronz.

Toate echipele, mai putin Cetate Deva, si-au asigurat locurile in clasament dupa primele doua meciuri. CSM Cetate Deva este singura echipa care mai disputa si al III-lea meci, avand in vedere ca adversarele, CSM Ploiesti, au castigat acasa iar Deva s-a impus in cea de-a doua partida.

In play-off, grupa primelor trei este alcatuita din HCM Baia Mare, Corona Brasov si HC Dunarea Braila. HCM Baia Mare a obtinut doua victorii in partidele cu HC Zalau. Corona Brasov s-a impus atat la Cluj cat si acasa, iar Dunarea Braila a castigat acasa si a obtinut egalul necesar in deplasarea de la Roman.

Grupa invinselor, din play-off, este alcatuita din HCM Roman care, avand in vedere sa a jucat finala Cupei Romaniei, are asigurat locul in Cupele Europene, "U" Jolidon Cluj, care inca se mai lupta sa-si atinga obiectivul, si HC Zalau, echipa care doreste si ea participarea intr-o competitie europeana.

In play-out, CSM Ploiesti si CSM Craiova fac parte din grupa invingatoarelor, ambele echipe impunandu-se in cele doua meciuri. Din play-out mai este de disputat o partida, cea dintre CSM Cetate Deva si CSM Ploiesti. Pana in acest moment atat CSM-ului lui Musi cat si echipa patronata de Marian Muntean au cate un meci castigat, duminica de la orele 19.00 avand loc ultima confruntare care va stabili clasamnetul pentru faza a II-a a play-out-ului.

Dunarea Braila – Corona Brasov sambata in Polivalenta

hc dunarea brailaHC Dunarea Braila va sta in prima partida din faza a II-a, Corona Brasov urmand sa intalneasca acasa, miercuri, 14 mai, HCM Baia Mare. Dunarea Braila disputa primul meci din faza a II-a a play-off-ului, sambata, 17 mai, cand va intalni acasa Corona Brasov. In sezonul regular, cele doua echipe si-au impartit victoriile, HC Dunarea impunandu-se la Brasov, iar Corona castigand meciul din Polivalenta din Braila. Dupa partida de acasa, Dunarea Braila face deplasarea in Maramures, acolo unde miercuri, 21 mai intalneste HCM Baia Mare. Castigatoarea Cupei Romaniei s-a impus in sezonul regulat in ambele partide cu Dunarea Braila.

Pe 24 mai Dunarea Braila este nevoita sa stea din nou, HCM Baia Mare primind acasa vizita celor de la Corona Brasov.

Miercuri, 28 mai Dunarea Braila face ultima deplasare din acest sezon, la Brasov acolo unde intalneste Corona.

Ultima partida din acest sezon, si cea care va stabili clasamentul final, va fi la Braila pe 31 mai, cand HCM Baia Mare va intalni echipa condusa de Alexandrina Soare.

Faza a II-a a play-off-ului

14 mai: Corona Brasov – HCM Baia Mare – 18.45

17 mai: Dunarea Braila – Corona Brasov

21 mai: HCM Baia Mare – Dunarea Braila

24 mai: HCM Baia Mare – Corona Brasov

28 mai: Corona Brasov – Dunarea Braila

31 mai: Dunarea Braila – HCM Baia Mare

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>