Published On: vin, mai 30th, 2014

De foame, un brailean a furat cutia milei dintr-o manastire!

Share This
Tags

suceava-cutia-milei-dintr-o-biserica-pradata-de-hoti-103960Prinsi de jandarmi  cei doi hoti, unul de 34 de ani din Braila, si altul de 48 de ani din localitatea prahoveana Cocorastii Mislii, au recunoscut ca au furat banii de la Manastirea Caraiman, din cutia milei.

Cei doi barbati s-au dat singuri de gol, cand in curtea manasatirii au aparut jandarmii. Convinsi ca acestia sunt cautati au rupt-o la fuga prin padure, ridicand semne de intrbare oamenilor legii. Dupa ce au fost imobilizati cei doi au recunoscut ca au furat banii din cutia milei.

Intrebat de ce a recurs la un astfel de gest, avand in vedere faptul ca a furat dintr-un lacas de cult, braileanul a marturisit ca ii era foame si nu avea bani sa-si procure mancare.

In urma perchezitiei corporale, jandarmii au gasit suma de 1002,25 lei, bani care proveneau din cutia milei a manastirei. Hotii au fost prinsi vineri dimineata pe un traseu montan din statiunea Busteni, catre Manastirea Caraiman.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>