Published On: vin, mai 23rd, 2014

Braila vrea sa fie in top, in 2014-2020!

braila-aerianaPresedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat in cadrul conferintei de presa, faptul ca administratia locala se lupta pentru accesare fondurilor europene care sa sustina proiectele pe care le au in perioada 2014-2020.

Fata de alte judete, unde nu sunt nici fonduri si nici proiecte, presedintele s-a aratat increzator in fortele judetului de a atrage bani europeni in urmatorii ani.

“Slava Domnului ca am castigat luna asta o gramada de proiecte si castigam in continuare. S-au si semnat, cele pe municipiu cand a venit domnul Dragnea. Pe programul operational de pescuit suntem singurii care mai vrem bani, pentru ca i-am convins in sfarsit, ca la fiecare sedinta am fost si eu si primarul. Nu este o bucurie ca alte judete nu iau bani”, a declarat presedintele.

Cele mai fericite sunt asociatiile de pescuit care beneficiaza de fonduri substantiale in urma proiectelor, insa peresedintele Gheorghe Bunea Stancu a marturisit ca sunt si alte sectoare din agricultura sau sanatate care trebuie sa se dezvolte in continuare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>